OFFICIAL - OFFICIAL - OFFICIAL

Kleine Mecenaat gezocht

Beste,

 

Momenteel heb ik een kunstproject lopen in de Vierde Triënnale Hedendaagse Kunst 'VERBINDING (verbroken) / (dis) CONNECTED'. Tot en met 20 november 2022.

 

Een pop-up galerie die geen galerie is, een winkel die geen winkel is, maar alles te samen is het een fijn en noodzakelijk kunstproject met vele kunstenaars voor en door kunstenaars. Om de pop-up verder te kunnen ontwikkelen en ondersteunen ben ik op zoek naar 10 “mecenassen” die elk 200 euro bijdragen.


Naast mecenas mag je ook één kunstenaar afvaardigen wiens werk dan getoond wordt in een 3 weeks groepspresentatie. De presentatie gaat door binnen Kunstencentrum De Loods, te Duffel.

Wil je graag ´één van die mecenassen worden’? Een cadeau voor jouw lief, jouw buurman/vrouw, jouw vriend/vriendin, jouw favoriete kunstenaar?

 

Het kan natuurlijk ook anoniem en dan laat je de keuze van de kunstenaar over aan mij.

 

Sinds 2022 kreeg het project enige positieve weerklank bij beleidsmensen en pers (zowel De Morgen, De Standaard, De Gentenaar,… dan S.M.A.K., Academie Waregem, Cultuurcentrum De Ververij Ronse,…)

 

Met hoop dat deze project van ART GHENT jouw aandacht verdient en hopelijk kan het door jouw steun als voorbeeld dienen.

 

Hartelijke groet,
Ben
art.ghent.ben@gmail.com